Berto s'independitza i aquesta nit estrena programa a La Sexta

Monòlegs, cançons i gags centren el nou espai de l'humorista català

L'humorista català Berto Romero estrena aquesta nit programa propi a La Sexta. Un dels col·laboradors estel·lars de Buenafuente estrena un programa «difícil de definir», segons ell mateix. El director de continguts d'El Terrat, Xavier Cassadó, va explicar que es tracta de posar Berto –un «gamberro il·lustrat», segons el va definir– davant una càmera de televisió i deixar-lo fer.

«La Sexta i El Terrat m'han donat llibertat creativa, per la qual cosa faig el que m'agrada fer. Després d'un any a Buenafuente, van arribar a la conclusió que fes el que m'agrada, és així de senzill però no simple», explica Berto.

El programa de Berto no tindrà col·laboradors fixos i tindrà una plantilla variada d'actors que actuaran «en funció de les necessitats del xou».

D'«El gran què» a «BNF»

Cofundador de la companyia teatral El Cansancio, Berto Romero (Cardona, 1974) va treballar en diversos programes humorístics en ràdios catalanes abans de fer el salt a la tele l'any 2007 amb El gran què, un espai de tarda dominical a TV3 que va fracassar i va ser retirat al cap de poques setmanes. Va participar en l'espai de monòlegs Que no surti d'aquí a 8TV i va tenir alguna intervenció a Buenafuente, quan encara s'emetia a Antena 3, però va ser quan l'espai va fer el salt a La Sexta que va passar a ser col·laborador principal i guionista. L'estiu passat va agafar el pes del xou durant les vacances de Buenafuente.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.