Canals

Viatgera de molt alt nivell

La BMW K 1300 GT Exclusive Edition estableix una nova referència dins el segment de motos de gran turisme de la marca alemanya. Confort i exclusivitat són a l'ordre del dia en aquest vehicle de 160 CV de potència. El xassís disposa del sistema ESA II, d'ajustament electrònic de la suspensió, que permet al conductor adaptar-la al seu gust i conveniències només prement un botó. Aquesta moto també disposa de control d'estabilitat –mitjançant gestió electrònica de la força que el motor tramet a la roda motriu– i control electrònic de la pressió dels pneumàtics (RDC). També com a factors de seguretat cal destacar el far de xenó i el control electrònic de velocitat.

Dins les seves immenses propietats com a moto per a llargs desplaçaments, la K 1300 GT Exclusive està equipada amb calefacció als punys i el seient i una completa dotació de maletes, amb un topcase de 49 litres de capacitat. El preu és de 21.775 euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia