Educació

La Florida Universitària ha presentat la seua història de 30 anys en un llibre

La Sala d'Actes es va omplir de gom a gom a fi de tancar l'any en que aquesta escola universitària celebrava l'aniversari

Florida Universitària ha presentat un llibre que recull la història d'aquesta cooperativa, des dels seus inicis fins ara. Un projecte que té més de 30 anys i que esdevé com a referent no sols en la comarca, sinó en el conjunt universitari valencià i estatal.

Un vídeo i diversos panells disposats a l'entrada de la Sala d'Actes d'aquest centre educatiu, han estat els encarregats de donar la benvinguda al nombrós públic que s'ha donat cita per tal d'assistir a l'acte de cloenda del trentè aniversari de fundació de l'escola universitària.

Presidit per Joan Gandia, actual referent del Centre de Formació, la mesa presidencial ha estat ocupada per Jesús Marí, Director General de Universitat i Ciència de la Generalitat Valenciana i per Vicent Diego, president de la Confederació de Cooperatives.

El President de Florida Centre de Formació, s'ha mostrar orgullós del que ha estat aconseguit per aquest projecte formatiu i educatiu, mentre el Director General de Universitat i Ciència, després de lloar el treball d'aquest centre universitari, s'ha dedicat a fer autobombo del que realitza la Generalitat Valenciana en favor dels estudis universitaris.

L'acte s'ha tancat amb les paraules del president de la Confederació de Cooperatives, Vicent Diego, que ha subratllat el fet cooperatiu i la importància de la descoberta feta a la ciutat basca de Mondragón ara fa més de 30 anys.

En dia de semifinals

PERE ROSSELL

Llàstima que també la vida universitària s'haja de veure esguitada pel bateg del futbol, per molt campionat mundial que es tracte. Un acte que ha de tancar la vida de 30 anys d'un centre universitari que tant de bé li ha fet a la societat valenciana en el seu conjunt, no pot estar a expenses d'una retransmissió esportiva feta des de l'altre hemisferi. Però en aquesta ocasió, els organitzadors de l'acte de cloenda de les activitats del trentè aniversari de La Florida, han sucumbit a la dictadura del circ —en el seu significat més pejoratiu—i no feien més que mirar el rellotge, per tal de procurar fer concloure l'acte a les huit en punt de la vesprada. Llàstima que l'esport de les 44 cames amb pantaló curt, haja estat tan present en una activitat merament acadèmica. Els organitzadors haurien d'haver estat més preocupats per la pedagogia de la cloenda i el seu trespol didàctic, que no gens per una connexió televisiva; però les coses són com són i, pel que es veu, no es pot nedar sempre a contracorrent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia