Educació

Torna la 'Bressolada'

La festa anual de les escoles La Bressola tindran lloc el 24 de maig a Perpinyà

Com cada any, La Bressola organitza la seua tradicional Bressolada. Aquesta festa permet reunir a tots els alumnes, pares, mestres, però també entitats i associacions de Catalunya Nord. Aquesta edició de la Bressolada tindrà lloc el 24 de maig i, com és habitual, a la Passejada del Palau de Congressos a Perpinyà.

La diada començarà les 10.30 amb l'espectacle de les escoles protagonitzat per tots els infants de La Bressola. Enguany l'espectacle té com a temàtica el personatge de Manel de l'Albera, conegut com a pastor i poeta dels voltants de Sant Joan de l'Albera i del Neulós.

A les 11.30, una parlaments obriran oficialment la jornada amb discurs de benvinguda i institucional amb representants de les institucions dels país.

A continuació, la cercavila “bressolaire” començarà el seu recorregut pels carrers del centre ciutat de Perpinyà. Aquesta cercavila vol representar una mostra de la cultura popular catalana, gràcies a la presència de gegants, bandes de percussions, capgrossos, etc...

El dinar popular organitzat per totes les escoles la Bressola serà proposat a tothom a continuació amb venda de tiquets el dia mateix.

A les 15h, la tarda començarà amb un espectacle infantil a càrrec de la companyia Pot Petit i s'acabarà la jornada amb una actuació castellera amb les tres colles de la Catalunya Nord : Els Castellers del Riberal, els Pallagos del Conflent i els Angelets del Vallespir.

D'altra banda, i sempre en el marc de la Bressolada, els antics alumnes de La Bressola proposen una inèdita vesprada-concert Primavera Music Fest '14, una festa acompanyada de dos grups i d'un DJ de l'escenari perpinyanès. Les festivitats començaran a partir de les 21h amb els Land's Way que barregen rock folk i metall. Seguirà el grup Oskar i el seu univers musical electro-rock . la festa contunuarà amb la selecció musical de DJ Guillem fins la matinada. (Entrada 5 euros amb consumició).

Més informació: [email protected]

Tel. 0033 4 68 66 50 01

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia