Societat

SOCIETAT

Ripoll constitueix el seu ajuntament infantil

Adrià Munell, de l'escola Tomàs Reguer, ha estat elegit aquesta tarda alcalde d'un consistori format per vuit alumnes de sisè de primària

El primer ajuntament infantil de Ripoll s'ha constituït aquesta tarda a la sala de plens del consistori. En el marc d'un projecte didàctic per acostar la política municipal a la mainada, representants dels quatre centres de primària del municipi han presentat les seves respectives candidatures i posteriorment han votat per elegir l'alcalde o alcaldessa i el secretari o la secretària per aquest curs. Per al primer càrrec han triat Adrià Munell, del CEIP Tomàs Reguer, i de secretària -després de resoldre un empat- Maria Pou, de l'Escola Salesiana.

L'acte ha estat seguit per pares i mares i mestres, així com regidors, que han fet petita la sala de plens. L'alcalde, Jordi Munell (parent llunyà del seu homònim infantil) ha emplaçat els membres de l'ajuntament escolar a proposar idees que el consistori de veritat estudiarà. L'ajuntament infantil de Ripoll es reunirà un cop cada dos mesos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.