Societat

Sant Andreu respon a la crida del Rebost de Càritas

L'entitat solidària preveia recollir 15 tones de menjar

Els aliments aniran a 640 famílies desafavorides del barri

Centenars de persones van participar ahir a la recollida extraordinària d'aliments organitzada pel Rebost Solidari de Càritas Arxiprestal de Sant Andreu, que esperava recollir fins a 15 tones de menjar per poder repartir als veïns més desafavorits dels barris de Sant Andreu de Palomar, la Sagrera i el Bon Pastor, que són unes 640 famílies.

La recollida d'aliments es va fer a la plaça de Can Fabra que, durant tot el dia i per incentivar que els veïns s'acostessin a la plaça a donar menjar, es va convertir en un centre d'activitats i de jocs per als més petits. Durant tot el dia, diverses entitats socials es van instal·lar en taules i estands per explicar al públic els seus projectes i animar la gent a fer-se voluntària.

Els responsables del Rebost de Càritas de Sant Andreu van valorar ahir la resposta de la gent com a “extremadament satisfactòria”. A la recollida d'ahir s'haurà d'afegir el menjar que, durant tota la setmana, han recollit les escoles del districte que han volgut col·laborar amb la iniciativa.

Actualment, unes 1.550 persones reben suport mensual del Rebost, que els proveeix d'aliments i de productes d'higiene i de neteja. Tanmateix i segons explica l'entitat, “la llista d'espera no para d'augmentar”.

LA XIFRA

1.550
persones
reben menjar i productes de menjar i higiene del Rebost.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.