Societat

Desfilada solidària d'empresàries a Girona

Unes 250 persones van assistir a l'acte de la revista ‘Top Girona' per recollir fons

La revista Top Girona va organitzar ahir una desfilada solidària de dotze empresàries gironines per recollir fons per a Càritas Girona i les Germanetes dels Pobres. Hi van participar unes dues-centes cinquanta persones que, al llarg de l'acte al restaurant Siloc, van fer les seves donacions. Les aportacions es poden continuar fent fins demà a través de La Caixa. Els beneficis que s'obtinguin es repartiran al 50% entre les dues entitats.

En l'organització hi va haver fins a vint-i-un col·laboradors. Les empresàries i models per un dia, vestides per dissenyadores gironines, van ser Àngela Pitarch (Caldereria Rovira), Anna Carbonell (AD-dict.es), Anna M. Fàbregas (Imperia Foie Gras), Marta Vila (Bonart Cultural i estudi de disseny Asang), Lydia Pérez de Cervera (clínica Cervera), Esther Solà (Hotel AC Palau de Bellavista), Rosa M. Duran (Construccions Mecàniques Vidal), Sílvia Castelló (Espai Qstura), Clàudia Boadas (restaurant Siloc), Alèxia Sànchez (restaurant Nàutic de Sant Feliu de Guíxols), Lena Mataró i Adriana Bernacer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.