Societat

El primer pessebre vivent a Salt atrau 1.750 persones

L'interès per l'esdeveniment va originar llargues cues per accedir al pati de Cal Mut, on es representava, i esperes de més de mitja hora

El va organitzar l'associació de veïns del barri vell

Més de 1.750 persones van passar al llarg del cap de setmana per la primera edició del pessebre vivent de Salt, que es va fer al pati de Cal Mut, al barri vell del poble. L'associació de veïns del barri vell es va encarregar de l'organització, amb la participació de persones de diversos barris del municipi. Van ser, en total, més d'una quarantena els saltencs que van guarnir-se per prendre part en la dotzena d'escenes que es van representar. A més, van ajudar i participar en l'esdeveniment diverses entitats i comerços del poble.

Cues per entrar

Per veure el Naixement i l'Anunciació, els tradicionals dimonis o el caganer, o la representació de diversos oficis i escenes quotidianes com el mercat, la plaça del poble, el fuster o una parella carregant aigua del pou, es van arribar a fer llargues cues. En alguns moments, tant dissabte com diumenge (els dos dies que es va representar el pessebre), va caldre fer més de mitja hora de cua per accedir a l'interior del pati.

A part de les escenes del pessebre vivent es va poder visitar una exposició d'una desena de pessebres obra dels artistes saltencs Jordi Barris i Miquel Font. Des de l'associació van mostrar ahir la seva satisfacció per l'acollida que ha tingut la iniciativa, i van expressar la intenció de repetir l'experiència l'any vinent.

40
persones,
aproximadament, van participar en la recreació. Hi havia veïns de diversos barris del poble.

LES XIFRES

2
dies
s'ha representat el primer pessebre vivent de Salt. Va ser dissabte i diumenge, de sis a vuit del vespre.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.