Sense - Avui

Custo tindrà el seu perfum l'any que ve

Moda

Custo Barcelona ha signat un acord de llicència mundial amb Idesa Parfums per a la creació, desenvolupament i comercialització d'una nova línia de fragàncies que llançarà al mercat l'any que ve. El dissenaydor també té preparada una col·lecció d'ulleres amb la marca Indo.
Segons ha informat la firma de moda catalana, aquest acord suposa “un pas més en la consolidació de l'univers de la marca”, després d'aconseguir el reconeixement internacional en les passarel·les de moda.

Des del 1996, Custo Barcelona presenta cada temporada les seves col·leccions a la Fashion Week de Nova York i els Estats Units és un dels seus primers mercats.

Per la seva part, amb aquest acord, Idesa Parfums amplia la seva familia de fragàncies i continua la seva aposta “per les marques de gran projecció internacional”. Fundada el 1963 i amb seu a Barcelona, Idesa Parfums ha desenvolupat les fragàncies de Mandarina Duck, Armand Basi, Ángel Schlesser, Joaquín Cortés i Women's Secret, entre d'altres, així com la línia de cosmètica Anne Möller. Els seus perfums estan presents en més de 80 països.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.