Sense - Avui

Hillary Clinton recapta més de 1,5 milions en la seva festa d'aniversari

La senadora nord-americana Hillary Rodham Clinton, favorita per a assolir la candidatura presidencial del Partit Demòcrata a les eleccions del 2008, va recaptar més de 1,5 milions de dòlars (2,1 milions d'€) per a la seva campanya en una festa d'aniversari celebrada en un teatre de Nova York.

Clinton, que compleix avui 60 anys, va celebrar el seu aniversari dijous passat al costat del seu espòs, l'ex president d'Estats Units Bill Clinton i la seva filla Chelsea, així com amb 3.000 persones que van pagar entre 100 i 2.300 dòlars per a estar a la seva festa en un teatre novaiorquès i donar suport a la seva carrera cap a la Casa Blanca.

Amb presentador
L'actor Billy Cristall va actuar com a mestre de cerimònies. La festa va comptar amb les actuacions del músic britànic Elvis Costello i The Wallflowers, el grup de Jakob Dylan (fill de Bob Dylan).

Costello va emular Marilyn Monroe quan li va cantar la cançó "Happy sirthday" al president John F. Kennedy, encara que va variar lleugerament la lletra per a Hillary Clinton a "Happy birthday, Mrs. President" (Feliç aniversari, senyora president).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.