Sense - Avui

Tous fitxa la cantant Kylie Minogue per internacionalitzar la seva imatge

L'artista ha estat només unes hores a Manresa, seu de l'empresa, on ha conegut els propietaris i ha visitat la fàbrica

La cantant australiana Kylie Minogue ha signat aquest dissabte a Manresa (Bages) un acord amb l'empresa catalana de joieria Tous per representar-la durant tres anys des de la campanya primavera-estiu 2008.
La campanya començarà a realitzar-se en un mes, aproximadament, i es preveu llançar-la cap al Dia de la Mare de l'any que ve. El 2008, aquesta primera campanya es presentarà a Espanya, ha informat avui la companyia.

El seu president, Salvador Tous, ha explicat que pretenen així projectar al món els seus productes, i fer-ho a través d'una artista que "s'identifica molt bé" amb el client de la marca, ja que es tracta d'"una dona lluitadora i fidel als seus ideals".

L'artista ha estat només unes hores a Manresa, seu de l'empresa, on ha conegut els propietaris i ha visitat la fàbrica i els productes.

Aquesta empresa familiar nascuda el 1920 té més de 270 botigues a 32 països, amb establiments a Nova York, París, Milà i Tòquio.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.