Sense - Avui

La nova col·lecció de Custo surt de festa

Custo Dalmau ha aprofitat la celebració del Bread & Butter per presentar les seves noves propostes d'home i dona per a la primavera-estiu 2008, en una desfilada que ha tingut lloc al pati d'Armes del Castell de Monjuïc.

Fidel al seu estil grafista i colorista, el dissenyador ha mostrat peces, bosses i banyadors, incloses quatre samarretes inspirades en la filosofia Dewarista, que Verónica Blume i Marta Español van lluir sobre la passarel·la.

Recolzant al modista hi havia Judith Mascó; esportistes com Gemma Mengual; l'empresari de moda, Javier Rigau o actrius com Loles León, que es va definir com "noia Custo" i que ha afirmat que està feliç en la seva etapa més madura. També ha volgut acompanyar el creador, Bibiana Fernández que ha posat amb el seu ex, Asdrúbal, tot i que ha aclarit que de moment no hi ha reconciliació possible.

Autoritats com el portaveu del PSC, Miguel Iceta, o el Secretari General de la Conselleria de Comerç, Consum i Turisme, Oriol Balaguer, tampoc s'han volgut perdre l'esdeveniment.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.