Sense - Avui

Pendents de Jennifer Lopez

Tot està a punt al centre mèdic North Shore de Long Island, a Nova York, per al naixement dels bessons de Jennifer Lopez i Marc Anthony, que, segons publicaven ahir diversos mitjans, potser es diran Max i Emme. L’expectació que ha aixecat el naixement és proporcional al secretisme del centre, que ahir es va negar a confirmar l’ingrés de la cantant i actriu. Però tot i el silenci se saben moltes més coses de les que, segurament, la parella vol que transcendeixin. Entre altres, que se’ls ha habilitat una suite de superluxe per a ells i els seus convidats i que l’hospital ha hagut de col·locar grans sistemes seguretat perquè JLo i el seu marit tenen molta por que puguin segrestar els seus fills i el centre mèdic ha hagut d’activar un codi rosa per evitar que ningú no desitjat hi pugui entrar.
 
Ahir també es va fer córrer que la parella podria haver venut l’exclusiva de les primeres fotos dels seus fills a People, una revista que podria haver-los pagat entre quatre i sis milions de dòlars. People va adquirir al seu moment les fotos de Shiloh, la primogènita d’Angelina Jolie i Brad Pitt. En aquella ocasió el contracte milionari va servir a la parella per poder fer (esclar!) una gran obra de caritat. Per cert, que Angelina, que podria estar esperant bessonada, va patir ahir un desmai en ple vol internacional des d’Iraq a Los Angeles. L’actriu va haver de rebre oxigen en fer escala a Londres.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.