Sense - Avui

Andrés Pajares ingressat a l'Hospital del Mar, després de destrossar una habitació de l'Hotel Arts de Barcelona

L'actor Andrés Pajares ha ingressat aquesta matinada a l'Hospital del Mar de Barcelona amb una crisi d'ansietat, després de causar aldarulls a l'habitació de l'Hotel Arts on estava allotjat.

Fonts de l'Hospital del Mar han confirmat que Pajares es troba ingressat en aquest centre sanitari i que per recomanació facultativa no es farà públic cap informe mèdic, i que està previst "el seu trasllat a Madrid".

Els Mossos d'Esquadra han explicat que sobre la 02:30 hores han rebut una trucada de l'Hotel Arts alertant que tenien un client que estava esvalotant i donant cops a l'habitació.

Segons la policia autonòmica, en arribar a l'hotel s'han trobat l'actor, de 68 anys, molt alterat i patint una crisi d'ansietat. Després de donar-li assistència mèdica i calmar-lo, les mateixes fonts han relatat que s'ha avisat una ambulància per traslladar-lo a l'hospital, situat al costat de l'establiment i on ha quedat ingressat.

Les mateixes fonts policials han negat que l'actor hagués estat detingut, i han remarcat que "la seva actuació va ser més assistencial que policial".

L'hotel, que ha eludit fer cap comentari sobre aquest incident, no ha presentat de moment cap denuncia contra l'actor, segons els Mossos.

Pajares ja va ser detingut dimarts passat dia 29 d'abril després d'amenaçar els membres d'un bufet d'advocats de Madrid, als quals va intimidar amb una arma simulada i un aerosol irritant.
El succés va passar sobre les 12:45 hores, quan l'actor va acudir amb una gorra, un bigoti postís i una pistola simulada al bufet Castellana Abogados, situat al carrer Rafael Salgado de Madrid, i en va amenaçar els treballadors, als quals va ruixar amb l'aerosol.

L'actor va quedar en llibertat amb càrrecs després de declarar davant del jutge, acusat d'un delicte d'amenaces i dues faltes de lesions.

Els incidents que ha protagonitzat els últims dies Pajares es produeixen després que al febrer passat iniciés un frustrat retorn professional per celebrar els seus cinquanta anys als escenaris.

Pajares va arribar al Teatre Arlequín de Madrid el 6 de febrer amb un espectacle propi, A mi manera... de hacer, amb el qual pensava oferir 50 representacions, una per cada any en la professió. Però el seu comiat del públic madrileny només va durar tres setmanes en cartell, a causa de l'escassa ocupació de l'aforament del teatre que, en no superar el vint per cent d'assistència, va rescindir de forma automàtica el seu contracte.

Pajares va debutar amb 17 anys com a humorista a la sala de festes madrilenya York Club i es va fer molt popular al costat de Fernando Esteso, amb qui va formar parella al cinema i la televisió durant els anys 70 i 80, especialment en pel·lícules dirigides en la seva majoria per Mariano Ozores.

Els últims anys s'ha convertit en protagonista de la premsa rosa, al costat dels seus fills i exdones, a més d'haver patit diversos problemes de salut, com la crisi cardíaca que va patir l'any 2000.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.