Sense - Avui

Una armilla salvavides del 'Titanic', venuda per 68.500 dòlars

Una armilla salvavides del transatlàntic RMS Titanic s'ha venut per 68.500 dòlars a la subhasta anual Transatlantic organitzada per la casa Christie's a Nova York.

L'armilla, que no s'havia exposat mai en públic i és una de les només sis que existeixen actualment, va ser recuperada per John James Dunbar quan va viatjar a Halifax (Canadà) per ajudar en les feines de neteja després de l'enfonsament del Titanic el 1912, i des d'aleshores ha estat a mans d'una família canadenca.

La casa de subhastes ha informat que l'objecte està "en excel·lents condicions, tenint en compte la seva antiguitat i el temps que va passar a les aigües gèlides de l'oceà Atlàntic", i que les taques que presenta són possiblement de petroli i sang.

També s'han adjudicat per 56.250 dòlars una llista de passatgers de segona classe del vaixell, acompanyada del relat de l'accident escrit per una nena de 12 anys, i un missatge de telegrafia de la companyia Marconi enviat a la passatgera Elisabeth Walton després de ser rescatada, que ha superat els 6.000 dòlars.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.