Sense - Avui

Scarlett Johansson demandarà una revista per insinuar que s'ha operat el nas

A l'actriu no ha agradat la portada d''US Magazine' dedicada a les relacions entre cirurgia estètica i famosos

L'actriu nord-americana Scarlett Johansson emprendrà "accions legals immediates" contra US Magazine després que aquesta revista ha insinuat a la seva portada que s'havia operat el nas, segons informa la premsa dels EUA. La protagonista de "Lost in Translation" apareix en un reportatge d'aquesta revista del cor en la que es planteja la pregunta de si diferents personatges famosos han utilitzat la cirurgia estètica per millorar la seva aparença física.

Un portaveu de l'actriu ha qualificat el reportatge d'"escandalós", fals i infundat, al temps que la mateixa Scarlett ha assegurat en un comunicat que "sempre he estat molt franca amb la premsa sobre la meva aparença física".

Per la seva banda, la revista US Magazine ha assenyalat en un comunicat que "en cap lloc del nostre reportatge diem de forma categòrica que Scarlett Johansson s'hagi fet la cirurgia estètica".
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.