Sense - Avui

Sarkozy torna a la vida rosa

La cantant Carla Bruni Tedeschi és la nova parella sentimental del president francès Nicolas Sarkozy, segons confirmen les imatges capturades aquest cap de setmana a Eurodisney per una desena de fotògrafs de la premsa del cor. Tres revistes franceses, entre elles Point de Vue, haurien de publicar aquesta setmana les fotografies delatores, difoses a través d’Internet des de diumenge al vespre.

La mateixa Bruni, de 39 anys, hauria confirmat aquesta inesperada relació amb el president francès, tretze anys més gran que ella, al seu amic Christophe Barbier, director del setmanari L’Express.
La notícia, que l’Elisi no ha volgut confirmar oficialment, es produeix dos mesos després que es fes públic el divorci de Sarkozy de la seva esposa Cécilia, amb qui l’unia una llarga i turbulenta relació sentimental des de mitjans dels anys 80. La trobada amb Carla Bruni s’hauria produït en un sopar a casa del publicista Jacques Séguéla, artífex de les campanyes dels socialistes François Mitterrand i Lionel Jospin. La parella hauria estat vista per primer cop en públic el cap de setmana passat a Versalles, en companyia de la mare de la cantant i antiga top model, descendent d’una rica família d’industrials italians que van exiliar-se a França als anys 70 per por de l’extorsió de les Brigades Roges.

Sarkozy havia jurat que mai no tornaria a exhibir la seva vida privada, després de la gran exposició mediàtica de què va ser objecte la fuga de Cécilia amb el publicista Richard Attias i de l’aventura de l’actual president amb Anne Fulda, periodista de Le Figaro. No obstant això, les fotos preses dissabte al parc temàtic no fan la sensació de ser exactament robades. Sarkozy no només no sembla amagar-se dels flaixos, sinó que fins i tot somriu a la càmera.
Ahir fins i tot s’insinuava que el president podria haver cridat els mitjans per desviar l’atenció sobre altres afers polítics. “O la premsa hi era per atzar, o bé va ser convocada”, va ironitzar ahir el líder socialista François Hollande, que, tot i el comentari, va ser també un habitual de Paris-Match quan era parella de Ségolène Royal.

Precisament, una de les grans ironies d’aquesta història sentimental és que Bruni no va votar per Sarkozy a les últimes presidencials, sinó per la candidata socialista, a qui va donar suport públic en un míting celebrat a pocs dies de la segona volta electoral. Bruni també va participar en la gran mobilització contra les proves d’ADN per als immigrants proposades per l’executiu conservador.

La cantant, que va deixar els estudis d’arquitectura als 19 anys per fer-se model i que el 1997 va deixar la passarel·la per dedicar-se a la música, arrossega fama de devorahomes. Havia estat parella de l’exprimer ministre socialista Laurent Fabius, però també s’ha dit que ha tingut altres relacions amb noms tan sonats com Vincent Pérez, Donald Trump, Eric Clapton i Mick Jagger (les revistes la van acusar de la separació del rolling i Jerry Hall).

Bruni té un fill de sis anys amb el jove filòsof Raphaël Enthoven, a qui va dedicar una cançó del seu primer disc, que va vendre més de dos milions de còpies al món. Abans, havia viscut amb el seu pare, l’editor Jean-Paul Enthoven, així com amb el cèlebre advocat Arno Klarsfeld, portaveu de la comunitat jueva a França i íntim amic de... Sarkozy.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.