Vinyasons trenca el silenci
La setena edició del festival Vinyasons arriba enguany amb una programació de catorze concerts que uneixen tres grans vèrtebres de la cultura: la música en directe, el vi català i la gastronomia elaborada amb productes propis per crear una experiència sensorial immersiva.
El festival Vinyasons se celebra en alguns dels cellers i algunes de les caves més emblemàtics de Catalunya, al Penedès, la Conca de Barberà, l’Alt Camp i l’Empordà.
El festival ofereix una proposta innovadora en què els assistents poden gaudir de música en directe i degustació de vins i productes locals en entorns màgics des del 28 de juny fins al 9 d’agost.
Vinyasons recull un programa divers que reuneix diferents estils musicals com jazz, música clàssica i folk amb l’objectiu de donar a conèixer els racons vinculats als cellers participants a través de l’oferta musical, que serveix de reclam per generar una oferta única.
El programa d’aquest any de Vinyasons inclou des de Sara Terraza fins a Les Fourchettes, passant per Guillem Roma, Fèlix Rossy Quintet, Marina Tuset, Sara Pi i In Crescendo, entre altres, per completar un programa pensat per refrescar les nits de divendres i dissabte d’estiu.