Necrològiques

comunicació

Mor el periodista tarragoní Josep Maria Pena, antic col·laborador d’El Punt

Va ser corresponsal de la Cope i la SER i assessor del grup d’Iniciativa

El periodista Josep Maria Pena va morir diumenge als 63 anys víctima del tràgic incendi que hi va haver el dissabte en un edifici de la ciutat, al número 38 del carrer Pin i Soler de Tarragona. Pena va ser durant alguns anys, articulista i cronista d’opinió de l’edició tarragonina d’El Punt.

Va començar la seva trajectòria als anys vuitanta compaginant la seva feina exercint de corresponsal a Reus en emissores de ràdio com la Cope la SER i mitjans locals, com el Nou Diari.

Posteriorment va fer el salt a la política local esdevenint assessor del grup municipal d’Iniciativa per Catalunya a l’Ajuntament. Va tornar al periodista de la mà del Diari Més, on va recuperar la seva faceta d’expert en la informació local de la ciutat.

Va ser un tertulià habitual a Tarragona Ràdio, on va mostrar la seva passió per la política local, especialment tots els temes que tenien a veure en l’àmbit social i veïnal.

El Col·legi de Periodistes ha lamentat en una nota la mort del seu col·legiat i l’ha recordat com una figura clau en el periodisme tarragoní les darreres dècades.

El foc de dissabte al seu domicili es va originar a la cuina i els cossos d’emergència van rescatar-lo de l’interior del pis, però no van poder fer res per salvar la seva vida, segons la versió oficial que han donat a conèixer als mitjans locals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia