Necrològiques

societat

Mor Pere Agell i Ferrer, doctor en enginyeria i professor emèrit de la UPC

Va formar part del consell de direcció de l’IESE Business School

El reconegut doctor en enginyeria industrial Pere Agell i Ferrer, professor emèrit de la Universitat Politècnica de Catalunya en anàlisis de decisions, va morir diumenge als 96 anys a Barcelona.

Va ser una figura clau a la IESE Business School de Barcelona, que ha fet una nota recordant la seva figura. “Amb el seu adeu diem adeu a una persona clau en els primers anys de la història de la nostra entitat. Per la seva estimable contribució al nostre desenvolupament, el llegat del professor Agell restarà sempre en la nostra memòria.”

Agell es va incorporar al claustre de l’IESE el maig del 1966. A banda de la seva tasca docent, va ser director del programa MBA entre els anys 1974 i 1980. Va formar part del consell de direcció de la prestigiosa escola de negocis des del 1979 al 1983. Es va doctorar en Enginyeria Industrial a la Universitat Politècnica abans d’iniciar la seva activitat docent.

Va escriure Escuchando la voz del mercado: Decisiones de segmentación y posicionamiento juntament amb José Antonio Segarra Torres. Molts dels seus alumnes l’han recordat amb estima amb missatges a les xarxes socials. La cerimònia tindrà lloc aquest diumenge al tanatori de Sant Feliu de Llobregat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia