Necrològiques

cinema

Mor als 63 anys Chad McQueen, actor conegut per ‘Karate Kid’ i fill del llegendari Steve McQueen

A banda de la seva carrera professional com actor, la seva altra gran passió eren les carreres de cotxes

Chad McQueen, actor conegut pel seu paper com a Dutch a les dues primeres pel·lícules de la franquícia Karate Kid i fill de llegendari intèrpret de Hollywood Steve McQueen, va morir el passat dimecres a l’edat de 63 anys al seu ranxo de Palm Desert, a Califòrnia, a causa d’una fallada multiorgànica, segons va comunicar la seva família a través de les xarxes socials.

Nascut el 28 de desembre del 1960, l’actor ja era conegut abans d’aconseguir la fama per la seva pròpia trajectòria, ja que era fill d’un dels actors de Hollywood millors pagats durant els la dècada dels setanta, Steve McQueen, i l’actriu Neile Adams. No obstant, això, és recordat pel seu paper de ‘Ducth’ a Cobra Kai, a la famosa saga Karate Kid. L’actor californià va formar part del repartiment durant les dues primeres entregues (1984 i 1986). A banda del seu paper estrella, també va participar en més de 25 produccions com Ley Marcial o Fall: El precio del silencio. Skateboard, Hadley’s rebellion, o Fever pitch. A banda de la seva carrera professional com a actor, l’altra gran passió de McQueen eren les carreres de cotxes. Seguint els passos dels seu pare, va decidir abandonar les càmeres de Hollywood per introduir-se en el món del motor de manera professional. De fet, va vèncer en una carrera infantil que es va crear en el set de la pel·lícula de 1971 en la qual participava el seu pare.

No obstant això, el seu primers passos com a professional van ser en el Sports Car Club of America. Més tard, va competir en l’emblemàtica carrera de resistència de les 24 hores de Le Mans o en les 12 hores de Sebring. El seu entusiasme per les carreres el fa portar a fundar, l’any 2010, l’empresa McQueen Racing per desenvolupar cotxes i motos d’alt rendiment que a partir d’ara gestionaran els seus fills Chase i Madison. Precisament, han estat els seus fills i la seva dona, Jeanie Galbraith, han estat els que han emès el comunicat informant de la seva defunció, en el qual han demanat privadesa en aquests moments difícils.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia