Sense - Avui

Tita espiritual, Tita material

La baronessa ataca com mai la seva futura jove mentre viu la pau zen del budisme

Tita Thyssen va ser dimarts a primera fila de la conferència del Dalai-lama a Barcelona i, segons diuen fonts molt pròximes, buscava amb passió una benedicció personal del líder espiritual... Com s’entén doncs aquesta febre per imbuir-se de pau, amor i elevació cap al nirvana la mateixa setmana que ha llançat un molt ferotge atac contra la que, el 13 d’octubre, es convertirà en la seva jove, Blanca Cuesta. “La boda del meu fill és per enxampar-lo”, li dispara a la periodista Paloma Barrientos, que publica l’entrevista a Semana deprés d’haver fet avenços televisius i via confidencials d’Internet... La baronessa creu que la noia explota el cognom familiar, que no fa res per un Borja que es passeja ociós, tatuat en moto, mentre ella llueix pits a les revistes i li impedeix la comunicació amb el seu fill.

¿No ha pensat Tita que potser és el seu nen el que vol aquest estil de vida i la terrassenca s’hi acobla perfectament? ¿No recorda altres temps, quan ella anava per la vida de manera lliure i salvatge? I, cosa que és pitjor, ¿ningú li ha dit que acumular aquests pensaments negatius enverinen el karma? Ella, que adora el Dalai-lama i que a sobre és devota de la Mare de Déu de Guadalupe, com pot llançar aquestes dures paraules? Que malament que s’ha de sentir, realment, per arribar a l’extrem de rebaixar-se a explicar intimitats en la portada d’una publicació que ni tan sols és el seu butlletí oficial, l’Hola. Ara la revista reina del cuixé sembla haver-se decantat per la díscola parelleta, que fa calaix sempre que pot, en contra de l’opinió de la –aquí sí– espiritual Tita. Aquesta setmana toca mostrar les proves de vestuari nupcial amb Manuel Mota i potser la que ve trobarem la parella en la botiga de mobles per a infants que promocionen, Piccolo Mondo... La cosa va a més, i no semblen tenir intenció de parar, ja que, com diu Carmen Cervera: “Si un té diners però no para de gastar, s’acaben”, i les revistes són una mina.

O sigui que, o fa com Robert de Niro, que es va passar sis hores a Kyoto meditant davant d’un jardí sec zen –el súmmum dels escenaris budistes– fins que se li’n vagi la ràbia o ja la veiem lligant-se a un altre arbre per impedir la boda que tant odia. Nicoletta Mantovani també necessitarà una bona dosi de paciència budista per poder fer front a tot el que se li presenta ara que Pavarotti ja és al cel. Una amiga (amiga?) seva ja va dient a La Stampa que el tenor se’n volia separar perquè la dona que va aconseguir que trenqués el seu llarguíssim primer matrimoni, i que sempre deia que l’omplia d’alegria i joventut, ara l’aïllava, en parlava malament a les seves filles i deia que només li quedaven dues opcions: “O em disparo o ens separem”.

Les tres filles de l’altra dona han corregut a relaxar els ànims deslligant-se de les informacions que diuen que Pavarotti va canviar el testament favor seu en els últims mesos. El culebró continuarà, com ho farà també el de Joaquín Cortés, que ahir titllava de “tonteria” el que diu l’Hola: que serà pare amb jove d’origen guineà de qui es diu que té 38 germans! ¿Imagineu com serà el sopar de Nadal? Mentrestant els ducs de Lugo desmenteixen els rumors de crisi –iniciats a l’estiu quan Helena va anar a Montenegro amb els ducs de Palma– amb un cast i insuls petó al carrer.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.