Sense - Avui

La crisi no afectarà la Passarel·la 080

People

Enmig d'una època de turbulències per a la moda catalana, amb la recent marxa del Bread & Butter a Berlín i la clara intenció de l'Ajuntament d'impulsar una nova fira de moda urbana, que seria un més dels projectes de la futura Barcelona Fashion Place, el govern va reivindicar ahir "la consolidació" de la Passarel·la 080, que repeteix pressupost en èpoques de retallades i, a més, entregarà un premi de 20.000 euros a la millor col·lecció.

Segons va explicar el secretari general del departament d'Innovació, Enric Aloy, la nova edició es farà del 16 al 18 de març i passarà de 17 a 22 desfilades de dissenyadors independents, 10 creadors catalans i 11 d'àmbit internacional, del Japó al Canadà. La cita, al pavelló Italià de la Fira, té un pressupost d'1,5 milions d'euros, compta amb el suport de tres patrocinadors que aporten 74.000 euros i amb el suport de l'Ajuntament. En aquest sentit, Aloy va voler destacar l'interès de la conselleria a sumar esforços amb el consistori pel que ha de ser el futur projecte de la Barcelona Fashion Place. "Hem de sumar esforços perquè Barcelona i Catalunya siguin un referent internacional".

Pel que fa a la Passarel·la 080, va deixar clar que forma part del projecte per dinamitzar la moda iniciat pel govern el 2007, que "es consolida, és de futur i en cap cas se'n planteja la desaparició". Segons la directora general de Comerç, Gemma Puig, ara també arriba el moment en què s'ha de potenciar la comercialització a botigues i eixos comercials de les col·leccions dels dissenyadors inclosos en el pla dinamitzador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.