Sense - Avui

Les estrelles desfilen a Milà

Moda

Els Dolce & Gabbana van fer gala aquest dilluns de la seva capacitat de convocatòria de vips a la desfilada milanesa per a l'hivern que ve i la posterior festa de presentació de la nova línia de maquillatges, que té Scarlett Johansson com a imatge.

Com ella, altres actrius van acompanyar els famosos dissenyadors sicilians en la seva nova aventura estilística, que aquest cop fa triomfar les muscleres més que mai. Freida Pinto, la protagonista de l'oscaritzada Slumdog millionaire va viure el seu bateig de foc en actes fashion. Jove índia, descoberta per a a resta del món per Danny Boyle, diu que s'està acostumant com pot a les muntanyes russes de la fama, però ahir tenia bones mestres al costat. Elsa Pataky, Eva Mendes, Naomi Watts i la mateixa Johansson que manté el cabell vermellós ara a l'estil Veronica Lake. "No sóc una devoradora d'homes", diu aquests dies a la premsa italiana. "És una etiqueta. Quan no treballo sóc la de sempre: vaig al cine, veig els amics i passejo".

També hi va haver a la passarel·la tops veteranes, com Claudia Schiffer i Eva Herzigova, que es va atrevir a dur un dels dissenys més en boga, el de les àmplies mànigues papallona, però no va gosar fer el mateix amb el guant al cap que lluïen algunes de les models a manera d'attrezzo.

Homenatge
La desfilada va ser un homenatge a Marilyn Monroe, que apareixia serigrafiada en voluminosos i femenins vestits en blanc i negre, sempre guarnits amb barrocs complements de colors intensos, especialment el fúcsia i l'albergínia. Guants que es perllonguen fins a convertir-se en bufandes, pells que pugen fins al coll, sabates en forma de cargol o amb altíssimes plataformes tigrades i coralls que fan de botons. Tot un joc de detalls un punt surrealistes que van aconseguir captar més l'atenció que les corbes de la sensual Eva Mendes, que ja és dir.

El xou dels agosarats creadors van fer un cant a l'opulència somniadora. Semblen haver sentit el seu col·lega Roberto Cavalli dir "He declarat la guerra a la crisi".

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.