Sense - El Punt

medi ambient

Compromís per crear el parc de les capçaleres del Ter i del Freser

El conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, es va comprometre dissabte a impulsar la creació del parc natural de les Capçaleres del Ter i del Freser, al Ripollès. Durant la inauguració de la nova seu del Consorci d'Espais d'Interès Natural del Ripollès (CEINR), Pelegrí va assegurar que el nou espai ha de respondre a una reivindicació de la comarca i que pretén ser una zona natural “amb una nova manera de fer, un espai protegit autosuficient que tingui tot el consens institucional i del territori”. A més, Pelegrí va remarcar l'impuls del consorci a la biomassa “com a fórmula exemplar d'aprofitament dels boscos”.

El CEINR va sorgir de la necessitat dels ajuntaments de la comarca de portar a terme una gestió “més eficient” dels boscos públics. El consorci ha promogut la instal·lació de calderes de biomassa a diferents equipaments públics del Ripollès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.