Sense - El Punt

arts escèniques

‘Let's play?' proposa un viatge sensorial interactiu

Thaïs Botinas presenta el seu primer projecte personal després d'haver treballat amb Peter Greenaway i Stephen Taylor

L'espectacle té lloc avui i demà a l'Ateneu de Celrà

Inspirada en la seva experiència com a mare i les reflexions al voltant dels límits sobre què pot fer un nen i què no, Thaïs Botinas presenta el seu primer projecte personal després d'haver treballat amb Peter Greenaway, Stephen Taylor, Allan Kaprow i Teatro de los Sentidos. Com ja avança el títol, Let's play?, torna a néixer sense manual d'instruccions, es tracta d'un joc interactiu que resulta d'una investigació artística de més de dos anys sobre el procés de coneixement i els límits del comportament. Una proposta que porta a la diversió, a la confusió i a la reflexió, on l'espectador serà el protagonista del seu propi viatge.

Let's play? és una original instal·lació interactiva que combina diverses disciplines: teatre, performance i audiovisual, a través de la qual cada persona deixa de ser un mer espectador i passa, una per una, per un recorregut establert que dura uns trenta minuts. Per aquest motiu, l'obra, que es pot veure avui i demà a l'Ateneu de Celrà, ha repartit les funcions en fragments de trenta minuts, que van des de les vuit del vespre fins a dos quarts d'onze de la nit, cada dia.

D'infants a adults

La directora i intèrpret Thaïs Botinas, barcelonina que resideix a Albons des de fa anys, diu que l'obra és fruit de la seva experiència personal com a mare d'un nen de dos anys i les reflexions al voltant dels límits sobre “què pot fer, què pot tocar, que no pot tocar, què li deixo fer jo, què li deixen fer els altres, què no li deixo fer jo, què no deixen fer els altres”. Amb tot, adverteix, que no és una instal·lació dedicada als nens, sinó que el que busca “és fersentir a un públic adult que suposaria començar a viure de nou en un espai on no coneixes les regles del joc”.

LA XIFRA

30
minuts
és la durada d'aquest espectacle interactiu, en el qual cada persona, a partir de grups, passa una per una
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a