Sense - El Punt

INFRAESTRUCTURES

Tornen a tallar la carretera de Ripoll, per obres

No es podrà passar per l'N-260 la nit de dilluns a dimarts

Els treballs de reparació de l'esvoranc de grans dimensions que es va produir el 6 de març a la carretera N-260, a Ribamala, al límit dels termes de Ripoll i Sant Joan de les Abadesses, faran que s'hagi de tallar totalment la circulació en el tram afectat algunes nits, la primera de les quals serà la de dilluns a dimarts vinents. No es podrà passar en cap sentit entre dos quarts d'onze de la nit i les sis del matí. Durant aquestes hores, per viatjar entre Ripoll i Sant Joan, o a l'inrevés, caldrà donar la volta per Vallfogona i els colls de Canes i de Santigosa. Els vehicles que es desplacin entre les comarques de Barcelona i la vall de Camprodon tenen també l'alternativa dels túnels de Bracons i de Collabós.

L'esvoranc es va produir arran de les fortes pluges que havien caigut hores abans. Els dies següents a l'incident ja s'hi va tallar totalment la circulació, però poc després s'hi va començar a passar, tot i que de manera alternativa. Les retencions que hi va haver el cap de setmana passat van fer que alguns conductors presentessin una queixa al Consell Comarcal del Ripollès, segons informa el digital Elripolles.info.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.