Sense - Avui

Robert Redford s'ha casat amb la seva nòvia Sibylle a Hamburg

Al setembre es tornaran a casar a Mèxic i aquella serà la cerimònia oficial

L'actor d'EUA Robert Redford s'ha casat amb la seva parella, la pintora alemanya Sibylle Szaggars. L'església de St. Katharinen d'Hamburg (Alemanya) va acollir l'enllaç el cap de setmana passat, segons ha confirmat la gerent d'aquella oficina parroquial.

La cerimònia va ser íntima i familiar, amb només 30 invitats, i es va celebrar dissabte. El banquet posterior al casament va tenir lloc a l'hotel de luxe Louis C. Jacob. Segons informacions facilitades pel diari alemany Hamburger Abendblatt, Redford i la seva actual muller, que ja s'havien casat prèviament pel civil, estaven allotjats des de feia uns dies en una suite d'aquest hotel.

El sacerdot encarregat d'oficiar l'enllaç va ser el pastor Frank Engelbrecht, un conegut de la família Szaggars.

Als seus 72 anys, l'oscaritzat Redford i l'artista alemanya, que en té 51, porten sortint junts des del 1996. Aquest no és el primer matrimoni ni per a ell ni per a ella. Anteriorment, Redford va estar casat durant 27 anys amb Lola Jean Van Wagenen, amb la qual comparteix tres fills, fins que la relació es va trencar l'any 1985.

Segons aquest diari germànic, la parella té intenció de cel·lebrar un altre casament el proper més de setembre que ve a Mèxic.

Tant Redford com la seva muller Sybille s'han mantingut allunyats de les festes de Hollywood, passen la major part del temps a la casa que tenen en comú a Utah o també a la de Napa Valley, de Califòrnia.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.