Sense - Avui

Amy Winehouse torna amb el seu exmarit

La parella, que es va divorciar el setmebre, ha declarat al The Sun que s'estimen com mai i que han deixat les drogues

L'exmarit de la cantant britànica Amy Winehouse, el productor Blake Fielder-Civil, ha confirmat al diari The Sun, que han tornat junts i estan compromesos.

"Hem tornat a estar junts i estem compromesos. Amy i jo hem parlat de tornar-nos a casar i començar una família. Tots dos volem definitivament tenir fills" ha declarat Fielder-Civil.

Blake, de 31 anys, ha afegit que ell i la cantant, de qui es va divorciar el setembre després d'una relació de dos anys, "que mai s'han deixat d'estimar" i que s'han tornat a prometre des de fa un mes.

"Aquesta vegada estem fent les coses bé i esperem que les nostres famílies acceptin la idea", ha continuat. I és que el padre d'Amy, Mitch, havia declarat públicament que els problemes de drogues i consum d'alcohol de la seva filla eren per culpa principalment a la relació que mantenia amb Fielder-Civil, un addicte declarat als estupefaents i que va complir una condemna de presó per suborn.

"Tots dos hem passat per moltes coses però ens estimem com mai. No hi ha ningú com Amy, ella serà sempre l'amor de la meva vida", ha declarat Blake.

Segons ell, els dos ja estan allunyats de les drogues i són "més responsables". "Haver deixat l'heroïna ha estat un infern. He passat un any de rehabilitació i estic 100% net. Vull seguir així i no vull decebre ningú", ha afegit.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.