Sense - Avui

Robredo no pot fer res davant Federer a l'Open dels EUA

El número u mundial es planta als quarts de final amb una victòria contundent sobre el tenista català (7-5, 6-2, 6-2), que reforça el seu cartell de favorit

El tenista suís Roger Federer ha fet la seva entrada als quarts de final de l'Open dels Estats Units amb una victòria contundent i autoritària davant Tomy Robredo (7-5, 6-2 i 6-2), que reforça la seva candidatura al títol en aquest últim Grand Slam de la temporada.

El número u mundial sembla haver recuperat no només el seu rol al rànquing mundial sinó també l'autoritat del seu tenis i la distància que el separava de la resta de tenistes de primer nivell. La seva entrada en la segona setmana de torneig suposa la seva 38a victòria consecutiva a Flushing Meadows, on ha guanyat les últimes cinc edicions

El joc de Robredo havia aixecat alguna expectativa, sobretot després de liquidar el nord-americà James Blake en tres sets i davant el seu públic, però Federer està a un altre nivell i pel que sembla, fins ara, és inaccessible per a Robredo, que ha perdut en vuit de les nou ocasions en què han jugat, les vuit últimes. "Diré com se'l pot guanyar quan aconsegueixi fer-ho", ha dit Robredo admetent la seva impotència davant el jugador suís. No veig gaires diferències entre el Federer de les primeres vegades i el d'ara. Està jugant un altre cop molt bé i a més aquesta pista ràpida l'afavoreix", ha explicat el tenista d'Hostalric.

Federer s'enfrontarà en quarts de final al suec Robin Soderling, dotzè cap de sèrie, que ha avançat als quarts de final per la retirada del rus Davidenko al final del tercer set.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.