Necrològiques

Marc Niell i Barris

Conserge del pavelló poliesportiu de Caldes de Malavella

Tot el poble de Caldes de Malavella ha quedat fortament trasbalsat per la pèrdua d'en Marc Niell. Poca gent trobaríem a Caldes que fos tan coneguda, apreciada i estimada com ho és ell. La seva feina a l'Ajuntament de Caldes de Malavella, com a conserge de la zona esportiva, el va portar a ser una persona molt coneguda per tothom. El seu somriure permanent i la predisposició en tot moment a ajudar a qui fos, el van portar a ser una persona molt apreciada. Si haguéssim de buscar un exemple de bona persona, en Marc Niell en seria un de clar. Reunia un munt de valors i qualitats: noble, amable, treballador incansable, creatiu, transparent, modest, complidor, humil, afable, simpàtic… Una persona admirable, com n'hi ha poques. Els darrers anys va dedicar gran part del seu temps a una de les seves passions, l'art. Es poden trobar escultures seves a Salt, Bescanó i Caldes de Malavella.

Malauradament, durant els darrers temps la seva llum interior es va anar apagant fins que, sense forces, va deixar de lluir i d'il·luminar-nos. Trobarem a faltar la llum d'en Marc, però el seu somriure i el seu record perduraran per sempre més associats a l'esport de Caldes de Malavella.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia