Necrològiques

Mn. Josep Rovira i Sarlat

Havia estat rector de Sant Sadurní de l’Heura, Cruïlles, Sant Cebrià de Lledó, Monells i Sant Cebrià dels Alls

Mossèn Josep Rovira i Sarlat, exrector de Sant Sadurní de l’Heura, Cruïlles i Monells, entra altres parròquies, va morir el dia 25 d’octubre als 90 anys.

Nascut a Arenys de Munt el 27 de setembre del 1927, va fer els estudis eclesiàstics al seminari de Girona i va ser ordenat prevere a l’església de Sant Martí del mateix seminari el 8 de juliol del 1956. Va exercir el ministeri primer com a vicari del Port de la Selva i a Castelló d’Empúries. El 1958 va ser nomenat ecònom d’Adri i encarregat de Biert, càrrec que va exercir fins al 1960, quan va ser nomenat encarregat de Montcal. També va ser ecònom de Sant Sadurní de l’Heura, Cruïlles i Sant Cebrià de Lledó, i regent de Monells. Del 1985 al 2015 va ser rector d’aquestes quatre parròquies. Del 1981 al 1983 va exercir de regent de Peratallada i del 2003 al 2008 va ser rector de Sant Cebrià dels Alls. Actualment vivia a la residència sacerdotal Bisbe Sivilla de Girona.

La missa exequial se celebrarà avui, a 2/4 de 5 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Sadurní de l’Heura.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia