Necrològiques

POLÍTICA

Mor l’exregidor de Guanyem Sabadell Miquel Soler

Tenia 54 anys i va formar part del govern municipal del 2015 al 2019

L’exregidor de Guanyem Sabadell Miquel Soler va morir ahir als 54 anys, segons ha confirmat l’agència ACN. Soler va ser el número 2 del partit en les eleccions municipals del 2015 en una candidatura que va liderar Marisol Martínez. Guanyem Sabadell va obtenir en aquelles eleccions dos regidors, que van quedar integrants en el govern d’esquerres al costat d’ERC, La Crida i Unitat pel Canvi. Gràcies a aquesta coalició els grups van poder desbancar els socialistes de l’alcaldia.

Durant el mandat 2015-2019, l’únic en què Soler va estar en el consistori, el regidor va encapçalar l’àrea de Tècniques d’Innovació i Ciutat, Comunicació, Cicles de Vida i de Benestar Animal sota un govern encapçalat primer per Julià Fernández i després per Maties Serracant. El 2019 Soler es va tornar a presentar al costat de Marisol Martínez en la candidatura 100% Sabadell, però va quedar fora del ple.

En l’àmbit professional Soler va ser periodista i va estar molts anys vinculat a Ràdio Barcelona. Del 2011 al 2015 ja havia estat assessor del grup municipal d’EUiA.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia