Necrològiques

CULTURA

Mor als 80 anys David Soul, el detectiu ros de la famosa sèrie ‘Starsky & Hutch”

Durant quatre anys (1975-79) va ser un dels personatges més icònics de la televisió de tot el món

Tota una icona de la televisió dels setanta, David Soul (1943, Chicago), el detectiu Hutch de la popular sèrie “Starsky & Hutch”, ha mort als vuitanta anys, segons ha comunicat la dona de l’intèrpret, Helen Snell, en un comunicat. Hutch era el detectiu ros d’una de les parelles més conegudes de la història de la televisió i de la investigació criminal de ficció. La sèrie es va estrenar el 1975 i la química amb el seu company, Paul Michael Glaser (Starsky), va ser la principal clau de l’èxit, així com el sentit de l’humor que desprenien els dos protagonistes. Es van emetre 92 episodis, a banda del pilot, i va durar fins al 1979.

TVE Espanya va emetre tots els episodis a Espanya i la sèrie va guanyar, de fet, el TP d’Or del 1977, a la millor sèrie estrangera. Soul, amb tot, va tenir una llarga trajectòria més enllà del seu personatge més conegut. Va tenir papers rellevants en grans produccions de Hollywood, com a “Magnum Force” de Clint Eastwood, i “El misteri de Salem’s Lot” basada en la coneguda novel·la d’Stephen King. També va aparèixer en l’adaptació al cinema d’Starsky & Hutch el 2004, protagonitzada per Ben Stiller i Owen Wilson.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]