Necrològiques

OBITUARI

Recordant Santiago Coquard Oriol

Recordar en Santiago per a mi no costa gaire, per tota la seva gran carrera en l’advocacia. Encara que no ho sembli érem entre parents per part del senyor Coquard, un gran mestre, el seu pare.

Santiago, saps que la persona que ens unia era la Pilar Mora en l’àmbit familiar, la Teta de Sants. Tots els que vàreu estudiar havíeu passat per casa seva. Era la padrina d’en Lluís, el teu germà petit, que treballava a l’Ajuntament. Et vas casar amb l’Assumpció Cama, germana de la Pepis, amb la qual havíem anat a escola juntes.

Haig de dir que el darrer dia que ens vàrem veure va ser el dia que la Cambra de Comerç ens va lliurar el premi als 50 anys dels establiments antics la Granja Mora. Per a nosaltres va ser un honor que formessis part de les persones que eren a la taula per fer l’entrega. Tu, el senyor Mirambell, en Narcís-Jordi Aragó i molts altres. El teu pare, el meu mestre, era una eminència. La Dolors, quan escric, em truca i diu que he llegit el seu tarannà.

Santiago, mereixes ser recordat. Eres el fill del meu mestre. En tots els actes dels quals vaig ser protagonista vaig tenir el teu pare sempre al costat, com aquell que mira si el seu alumne ho ha fet bé.

Descansa en pau. No t’oblidarem.

* Filla dels fundadors de la desapareguda Granja Mora

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia