Necrològiques

Adeu, estimada amiga

Adeu, estimada amiga, adeu i adeu, la teva feina aquí baix no ha estat en va. Eres apassionada amb allò a què et dedicaves, a part de poeta i escriptora eres molt més que tot això, ens deixaves participar, tu i també el gran Carles Hac Mor, quin duo tan fantàstic, vàreu propagar tot un sentiment que ningú ens oferia, i vosaltres amb els vostres encerts de perfomances.

Aprofitàveu per donar sentit sense sentit a qualsevol crit o espetec nostre quan era hora de deixar que ens mostréssim en públic, generosos de mena, contra tot poder, i, sens costar-vos mai amb els que remenaven les cireres, heu estat uns lletraferits nostrats, i ja avui ens sentim orfes dels vostres convits, us importava molt poc que ens féssim amb els artistes coneguts i importants, per vosaltres tots i totes érem de la mateixa mena.

No fèieu distincions de cap mena, i quanta alegria es desprenia en estar al vostre costat, tant era que fos per denunciar com per xalar, heu estat solemnes. I tu, Ester, seguies amb tot el que volies i desitjaves que en participéssim. Agraïda de tot cor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia