Necrològiques

CULTURA

Mor als 98 anys Adele, mare i figura clau en la carrera de Bruce Springsteen

Va donar suport al seu fill sempre que el seu pare, més irascible, va enfrontar-s’hi

Adele Springsteen (Brooklyn, 1925), la mare d’un dels gegants del rock, Bruce Springsteen, ha mort als 98 anys. Ho ha anunciat el músic en les seves xarxes socials en un emotiu missatge en què se’ls veu ballant plegats. Adele i el seu marit, Doug Springsteen, es van mudar el 1940 a Nova Jersey on van néixer els seus tres fills, els altres dos són Virgina i Pamela. El pare, que va morir el 1998, va treballar en moltes feines mentre que Adele, que ho feia de secretària, va permetre a la família resistir econòmicament. Ella mateixa acabaria regalant la primera guitarra al seu fill, un gest que potser va canviar per sempre més la història del rock.

La relació entre Bruce i el seu pare, és ben conegut, va ser sempre tensa. El marit d’Adele mai va entendre l’obsessió del seu fill per la música, el rock i les guitarres i pel fet que no busqués una feina, fet que va provocar grans discussions familiars. En aquests casos sempre apareixia la figura de la mare per donar suport un jove rebel, que en aquells moments no acceptava algunes normes convencionals.

En el missatge de comiat, el conegut com “The boss” ha inclòs el fragment d’una part de la lletra del tema “The wish” que va dedicar fa uns anys a la seva mare, que en algun concert se l’havia arribat a veure sobre l’escenari,.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia