Necrològiques

Cultura

Mor Carl Weathers, el mític Apollo Creed de la saga ‘Rocky’

Va participar en quatre films al costat de Sylvester Stallone

Tota una llegenda de Hollywood i la cultura popular, l’actor Carl Weathers, va morir ahir als 76 anys, segons ha confirmat la seva família a “Deadline”. Passarà a la història sobretot com el mític Apollo Creed a la franquícia “Rocky”. Va ser el rival en el memorable combat final de la primera pel·lícula de Sylvester Stallone. Weaters va aparèixer com l’icònic Apollo en els quatre primers films. Començaria com a rival de Rocky Balboa fins acabar essent el seu amic i entrenador.

El fill en la ficció d’Apollo, interpretat per Michael B. Jordan, ha tingut ara la seva pròpia trilogia interpretant un boxejador entrenat precisament per Balboa.

La trajectòria de Weathers, amb tot, va molt més enllà de les seves aparicions com a boxejador. De jove va ser jugador professional de futbol americà als Oakland Raiders, però ho va deixar per convertir-se en actor, el seu gran somni.

Va participar als anys vuitanta en diferents pel·lícules d’ èxit comercial , sobretot una altra cinta llegendària d’acció, “Predator,” al costat d’Arnold Schwarzenegger, el gran rival comercial d’Stallone.

En els últims anys havia fet el salt a l’univers Star Wars interpretant el personatge de Greg Karga a “The Mandalorian”. La seva trajectòria inclou múltiples aparicions i petits papers en moltes altres pel·lícules i sèries. També va ser un especialista en posar la veu a grans personatges d’animació, per exemple a “Toy Story 4” (2019), i va ser contractat per parlar en molts videojocs d’acció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia