Necrològiques

SOCIETAT

Dol a Figueres per la mort de l’històric jugador de l’Adepaf Berto Cortada

També era conegut pel seu negoci familiar i pel seu activisme cultural

Figueres ha acomiadat avui l’ històric jugador de l’Adepaf, Joan Albert Cortada i Garriga (1951), molt conegut també a la ciutat pel seu activisme cultural i per haver continuat el negoci familiar de venda de productes agrícoles. Cortada, conegut com a Berto en els seus temps com a jugador, ha mort als 72 anys.

L’exjugador va ser una de les grans figures de l’equip als seixanta i setanta. Amb poc més de 14 anys ja jugava al primer equip. Va ser moltes temporades el capità, el màxim anotador i un dels millors jugadors de la demarcació gironina. Una de les seves jugades més característiques és el tir a taulell, una tècnica que amb el temps s’ha anat perdent. El 1980 ja va rebre una de les ‘barretines’ que es concedien a personalitats figuerenques per la seva trajectòria esportiva en un club en el qual mai va deixar de col·laborar.

La junta del Patronat de la Catequesi també ha expressat el condol a la família i als amics del jugador, així com l’Ajuntament i el club que el va veure triomfar i en el qual hi va jugar, també en l’equip de veterans, fins que la salut li ho va permetre. La cerimònia de comiat ha tingut lloc al Tanatori de Figueres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia