Necrològiques

Mor Betty Anne Rees, actriu de famoses pel·lícules de Sèrie B

A la intèrpret ha mort després d’un possible vessament cerebral als 81 anys

L’actriu nord-americana Betty Anne Rees, coneguda pels seus papers en pel·lícules de sèrie B i la seva participació en famoses sèries de televisió a les dècades dels anys 1970 i 1980, va morir aquest dilluns als 81 anys, segons recull el mitjà americà The Hollywood Reporter (THR). Segons explica el diari, Rees va morir a casa seva a Hemet, els Estats Units, després d’una sèrie de caigudes i un possible vessament cerebral.

Nascuda el 1943 a Ohio, el seu pare era un advocat propietari de cavalls de carreres i la seva mare mestressa de casa. Després de graduar-se a la Universitat de Miami, es va decantar cap al món del cinema. A la dècada de 1970, va treballar a ‘The Unholy Rollers’ i ‘Sugar Hill’, dues pel·lícules de la dècada de 1970 de la companyia especialitzada en pel·lícules de sèrie B, American International Pictures.

En paral·lel, també va formar part de sèries de televisió mítiques com ‘Adam-12’, ‘Medical Center’, ‘Mannix’, ‘F.B.I’, ‘Police Woman’, S.W.A.T o ‘The Streets of San Francisco’. A principis de la dècada del 1990, però, li van diagnosticar esclerosi múltiple. Va participar com a secundària en altres sèries nord-americanes com ‘Lou Grant’, ‘Barnaby Jones’ i, finalment, va ser la seva última aparició ha ‘L’increïble Hulk’.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.