Necrològiques

Societat

Mor als 91 anys Josep Sangenís, conegut gestor i activista de Cambrils

Estava vinculat a l’activitat turística, la comunicació i al món del motor.

L’empresari i gestor immobiliari de Cambrils Josep Sangenís i Margalef, persona molt vinculada a l’entitats del seu municipi, va morir ahir a la matinada als 91 anys segons ha publicat la Revista de Cambrils, mitjà on va ser un col·laborador assidu als anys setanta. Era el responsable de la secció turística coneguda com a Informació i foment turístics.

Va estar sempre molt compromès amb el progrés turístic de la vila. Va formar part, en aquest sentit, de la junta del Centre d’Iniciatives Turístiques a principis dels setanta. Va ser també un gran aficionat al motor i va col·laborar durant uns anys en l’impuls i l’organització del Ral·li de Vehicles Antics.

Sangenís, graduat social, gestor administratiu i assessor fiscal, va començar la seva trajectòria en l’àmbit de les gestories el 1969, quan va fundar el seu propi negoci amb un despatx al carrer General Prim, 6, del seu municipi. El 1986 es va ampliar l’empresa amb la inauguració d’una altra seu al Passeig La Salle. Als noranta la següent generació familiar, formada per Anna i Montse Sangenís, es va fer càrrec de la companyia i aquesta va tornar a créixer amb una nova oficina a la platja.

L’Ajuntament de Cambrils el va homenatjar el 2019 arran dels 50 anys de la creació de l’empresa.

La cerimònia de comiat ha tingut lloc aquest matí a la parròquia de Sant Pere de Cambrils.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia