Necrològiques

Cultura

Mor l’actriu Shannen Doherty, gran estrella de ‘Sensación de vivir’

Tenia 53 anys i havia estat una de les grans icones de la televisió als anys noranta

L’actriu nord-americana Shannen Doherty, que va saltar a la fama pel seu paper a la sèrie Sensación de vivir, va morir ahir als 53 anys després d’una llarga batalla contra el càncer, segons ha informat l’agència Efe.

Doherty (1971, Memphis) va esdevenir tota una icona a la televisió del seu país i una estrella mundial gràcies a la coneguda sèrie, en què s’hi va mantenir fins a la quarta temporada. Posteriorment també va triomfar amb el paper d’una de les germanes de la sèrie Embrujadas, estrenada el 1998. Hi va participar fins al final de la tercera temporada. Va dirigir, fins i tot, alguns dels episodis.

Va començar a actuar amb 10 anys a Los Angeles. El conegut actor i productor Michael Landon la va reclutar perquè interpretés una de les nenes de La pequeña casa de la pradera. En el cinema també va ser protagonista en pel·lícules d’èxit com Heathers i va col·laborar amb Kevin Smith a Mallrats i Jay and Silent Bob strike back. Amb tot, va ser en la televisió on va tenir més continuïtat i on va ser més popular. Va tenir el seu propi reality, Breaking up with Shannen Doherty, en el qual ajudava a persones que no podien trencar amb la seva parella.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia