Necrològiques

política

Montse Porter, regidora de Salou entre els anys 1999 i 2011

Una de les regidories que més temps va gestionar va ser la de Medi Ambient

Commoció a la ciutat de Salou. Montse Porter, exregidora de l’Ajuntament de la localitat, va morir ahir a la tarda a l’edat de 72 anys. Segons recull el Diari de Tarragona, l’exedil, que estava delicada de salut, s’hauria precipitat pel balcó de casa seva, situada a la Via Aurèlia de la ciutat, i la caiguda al carrer hauria estat mortal.

Porter va entrar a formar part de l’Ajuntament de Salou l’any 1999 amb la formació municipalista FUPS (actualment les sigles d’aquest partit corresponen a Formació Unitat per Salou), grup que va néixer el 1990, pocs anys després de la creació del municipi com a localitat independent. Aleshores la formació era presidida per Esteve Ferran, l’artífex d’aquest partit i el que en va portar les regnes fins al 2007. Després d’ell seria l’actual alcalde, Pere Granados, el que ha portat el timó del partit municipalista fins a l’actualitat, mantenint així l’alcaldia de Salou. L’exregidora va estar al govern municipal fins a l’any 2011, és a dir, durant tres mandats consecutius. Una de les carteres que més temps va gestionar va ser la de Medi Ambient. Durant aquests anys, va estar involucrada en diferents accions socials i entitats locals i va arribar a ser delegada de l’Associació de Donants de Sang del Tarragonès a la seva ciutat, a més de vocal del Grup de Dones. Després dels tres mandats, va decidir desaparèixer de l’escena pública. Tot i així, anys més tard i malgrat estar retirada de la primera línia política, Porter era la vicepresidenta de la junta directiva del partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.