Necrològiques

RELIGIÓ

Mor Lluís Ramis, el rector de la basílica de Santa Maria del Pi i Sant Jaume

Va abandonar la medicina professional i el 2010 va ser ordenat sacerdot

El capellà barceloní Lluís Ramis Juan, rector de la Basílica de Santa Maria del Pi i Sant Jaume, va morir dimarts als 66 anys, segons va confirmar l’Arquebisbat de Barcelona. També era l’actual administrador parroquial de la basílica de Sants Just i Pastor.

Ramis va exercir de metge durant alguns anys, després de completar la carrera universitària, i més endavant, el 2010, va ser ordenat sacerdot pel cardenal Lluís Martínez Sistach. Se li va assignar com a primera parròquia, la de Sant Ramon Nonat de la capital catalana. El cardenal arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella, ha demanat en un comunicat “una oració per la seva ànima”.

Segons recorda Agència Flama, el 2012 va ser nomenat vicari episcopal a Barcelona d’una zona que va incloure els arxiprestats de Sants-La Marina, la Torrassa-Collblanc, l’Hospitalet de Llobregat i Cornellà. El 2019 va començar el seu ministeri pastoral com a rector a Santa Maria del Pi.

La missa exequial per al rector tindrà lloc aquest dissabte a les 13:30 h al tanatori de Les Corts. La vetlla començarà a les 9 del matí. Més endavant, es farà un funeral a la Basílica de Santa Maria del Pi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.