Necrològiques

SOCIETAT

Mor l’empresari Ramon Vidal i Miàs, cofundador de Fruits Secs Tulsà

La família va obrir la primera botiga del negoci familiar el 1981 a Girona

L’empresari Ramon Vidal i Miàs (1951, Palau de Santa Eulàlia), cofundador de Fruits Secs Tulsà, va morir ahir als 73 anys. Va forjar la coneguda empresa alimentària, dedicada a l’elaboració i venda de fruita seca, al costat de la seva dona, Remei Tulsà, i altres membres de la família, que amb el temps han continuat fent prosperar el negoci.

El 1981, quan van obrir la primera botiga a Girona, Vidal, es torrava tots els productes que venia. Abans d’emprendre el seu propi projecte, la Remei havia treballat al mercat de Girona i en Ramon era mecànic de materials relacionats amb el fred. També van treballar plegats amb un altre familiar, en Pere Serrallonga.

L’empresa es va expandir cap a Sant Celoni, Roses, Calella, Figueres, Sant Feliu de Guíxols i Banyoles. La torrada per a tots els establiments es continua centralitzant a la planta de Palau de Santa Eulàlia (Alt Empordà), el poble d’en Ramon i la Remei. Els seus fills són els que mantenen el tarannà familiar de les botigues. Ja no només venen fruit secs. També vi i cava.

La cerimònia de comiat de Ramon Vidal tindrà lloc aquest dissabte a 2/4 d’11 del matí a Palau de Santa Eulàlia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.