Necrològiques

societat

Mor als 65 anys Jordi Garcia Vilaplana, arquitecte i empresari manresà

Va ser l’autor de la remodelació del criticat parc Vila Closes de la Plaça Catalunya

L’arquitecte i empresari manresà Jordi Garcia Vilaplana, va morir durant la passada matinada de dimarts a l’edat de 65 anys, segons informa el mitjà local Regió7.

Nascut el 26 d’agost de 1958, va estudiar arquitectura l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura del Vallès, en la qual es va titular el 1989. Tres anys després, el 1992, va obrir el seu propi estudi per realitzar treballs d’arquitectura i urbanisme. De fet, va ser l’autor de la remodelació del criticat parc Vila Closes de la Plaça Catalunya de Manresa, la qual recollia les reivindicacions veïnals per eliminar-ne els punts que generaven més i que es va estrenar el passat mes de gener. Durant anys va exercir d’arquitecte municipal de Martorelles i també va ser l’autor de la rehabilitació de la Casa Lluvià, un edifici modernista de Manresa protegit com a bé cultural d’interès local.

Actualment vivia a Salelles i combinava la seva carrera d’arquitecte amb la gestió de l’empresa Dec, que va fundar el 1996 i que es dedica al disseny de mobiliari i espais efímers.

La vetlla ha començat avui a la tarda al nou tanatori de Mémora de Manresa i la cerimònia exequial se celebrarà demà, dimecres, a les sis de la tarda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia