Necrològiques

Societat

Mor Antonio Aranda, periodista balear que va treballar 26 anys a RTVE

Conegut per la seva passió per la música, era guitarrista en diversos grups locals

El món del periodisme torna a estar de dol. Antonio Aranda, periodista de Radiotelevisió Espanyola (RTVE) a les Illes Balears durant més de 26 anys, va morir dimarts, 6 d’agost.

Aranda va començar a treballar a RTVE l’any 1998. Davant el seu traspàs, la delegació de la cadena a les Illes Balears va voler recordar-lo al tancament de l’informatiu regional. “Ens acomiadem amb una trista notícia. Ha mort el nostre company Antonio Aranda, tècnic i periodista d’aquest Informatiu balear des de l’any 1998, on el van poder veure moltes vegades als telenotícies”, anunciava el presentador d’Informatiu balear, Bernat Company, el qual no va explicar ni l’edat ni la causa de la mort d’Aranda.

A banda de la seva llarga trajectòria com a professional en l’àmbit periodístic, era conegut per la seva profunda passió per la música; era guitarrista en diversos grups locals. Al tancament de l’informatiu, Bernat Company hi va afegir: “Des d’aquí, des de l’Informatiu balear i l’equip de RTVE volem enviar el nostre condol a la família i també als amics per aquesta pèrdua tan dolorosa. Descansa en pau, Antonio.” El missatge també ha ressonat a les xarxes socials, on diversos amics i coneguts han mostrat el seu condol. Un d’ells ha estat Luis Ángel Trives, company de feina d’Antonio: “No m’ho puc creure encara... Sempre alegre, sempre fent broma amb mi... Que la terra t’hagi estat lleu, estimat Toni. Una abraçada a tota la família de RTVE Balears.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.