Necrològiques

economia

Mor Federico Halpern, un dels consellers del Grup Catalana Occident

Llicenciat a la UB també era president de la fundació del grup

L’empresari Federico Halpern Blasco (Santander, 1942), membre del consell d’administració del Grup Catalana Occident des del 1993, va morir el passat 18 d’agost als 82 anys, segons ha confirmat la companyia de Sant Cugat del Vallès, que té més de set mil empleats i pertany als hereus de Jesús Serra i Santamans, el seu impulsor. L’empresa és un dels líders del sector assegurador espanyol i de l’assegurança de crèdit al món.

Halpern es va llicenciar en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona i es va titular en l’Escola Oficial de Periodisme de Madrid (1966).

També era el president de la Fundació Occident i va ser conseller d’Inoc i La Previsión 96. En els seu llarg currículum també hi figura la presidència de Riskia (2002-2008), la conselleria de Mapfre Amèrica i la conselleria delegada d’Atsyr. En els seus primers anys professionals de formació també va treballar en el Bank of America.

En la Fundació Occident, creada en memòria del fundador del Grup (Jesús Serra), va reforçar la tasca de la institució per impulsar projectes en l’àmbit de la investigació, docència, accions culturals, activitats esportives i iniciatives solidàries.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia