Necrològiques

societat

Mor l’empresari Josep Anglada i Creus, soci número 1 de l’ACE Manlleu

Va fundar Mecàniques Anglada el 1962 i portava 65 anys com a soci del club

L’històric i reconegut empresari Josep Anglada i Creus, soci número 1 de l’Agrupació Esportiva i Cultural Manlleu, ha mort aquesta matinada als 89 anys, segons ha confirmat el mateix club en les seves xarxes socials. Va ser molts anys directiu de l’entitat, fundada el 1931, i pare d’un dels presidents, Josep Anglada i Mas, que va liderar el club del 2012 al 2015. Portava 65 anys com a soci. Des del 2019, era el soci més antic del club i sempre ocupava el seu seient en els partits de l’equip com a local.

Al municipi i tota la comarca Andreu és conegut en la seva vessant professional. El 1962 va fundar l’empresa del sector de la metal·lúrgia Mecànica Anglada.

Mecàniques Anglada, que va començar com un projecte modest, no ha parat de créixer des de la seva creació. Als anys vuitanta es va centrar en la creació d’aparells i màquines destinades al món del vehicle industrial. Cap a mitjans dels anys 90 va ampliar la seva producció incorporant la fabricació de bombes destinades a diferents sectors industrials: alimentària, química, farmacèutica i agropecuària. L’any 2005 l’empresa va fer un salt més, incorporant a la seva línia de serveis la mecanització subcontractada de peces mitjanes i grans, separant-la clarament de la fabricació de bombes, per poder crear dues línies de producte, que els han permès estar capdavanters dins del sector i avançar en la seva especialització industrial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.