Necrològiques

Societat

Mor Armando Lodato, propietari de l’emblemàtic Tamarindo de Platja d’Aro

El conegut restaurador va obrir aquest local, pioner al poble, el 1978

El reconegut empresari Armando Lodato Balsamo (Tunis), un dels referents del sector d e la restauració a Platja d’Aro, va morir ahir als 79 anys. El 1978 va fundar un dels locals més emblemàtics de la vila, el Tamarindo, que ha compaginat sempre el serv ei de restauració amb el de bar, discoteca i pub, un camí que molts van imitar rere seu.

El negoci ha estat freqüentat les darreres dècades per milers de turistes i estiuejants d’arreu del món. Molts d’ells, de totes les nacionalitats, ha enviat desenes de missatges de condol a les xarxes socials del conegut restaurador. Fins fa poc encara se’l podia veure a primera línia d’aquest històric centre de trobada a Platja d’Aro.

L’alcalde del municipi, Maurici Jiménez, considera que Lodato ha estat una persona clau en l’evolució del sector turístic i d’oci a Platja d’Aro: “Ha estat un d’aquests emprenedors que no només s’ha preocupat del seu negoci, sinó de tot el sector. Havia entès que necessitem el turisme tot l’any, es va implicar en les festes de carnaval i va ajudar a millorar Platja d’Aro.” El 2015 va formar part de les llistes municipals del PP a l’Ajuntament de Castell d’Aro.

L’Associació d’Empresaris de Castell d’Aro li va lliurar un dels seus guardons més reconeguts, el Premi Moniato, “pel seu lligam amb Platja d’Aro i per divulgació del seu nom.”

Lodato estava casat amb Lídia Triola Comas. La cerimònia de comiat tindrà lloc aquest dissabte a les 10 del matí a l’església de Platja d’Aro.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia